Stichting Papyrus heeft drie keer per week telefonisch spreekuur voor haar eigen klanten. 
Woensdag 13:00 – 15:00 uur
Donderdag 13.00 – 15.00 uur
Vrijdag 13:00 – 15:00 uur
Telefoonnummer spreekuur 06-16279807

Juridisch inloopspreekuur

Elke week op de woensdag- en zaterdagmiddag van 13.00 – 16.00 uur. Het maken van een afspraak is niet nodig. Tijdens schoolvakanties zijn wij alleen op afspraak open.

Bel ons op nummer 06-28.397.664.

Het telefonisch spreekuur is bedoeld voor bestaande klanten die één van de zaakbehandelaars een vraag wil stellen of een update wil geven.

Ben je een nieuwe klant? Bel dan tijdens het inloopspreekuur op de woensdag- en zaterdagmiddagen!

Vragen?

Je kunt ons altijd whatsappen op via telefoonnummer 06-16279807. Zet hier wel even je klantnummer bij dan kunnen wij je sneller helpen. Als je appt buiten onze openingstijden, mag je binnen twee werkdagen een reactie van ons verwachten.

Het contact tijdens het telefonisch spreekuur voor klanten is bedoeld voor:

  • het maken van een afspraak;
  • je aanmelden als klant;
  • even snel een vraag stellen;
  • doorgeven dat er nieuwe post is.

Als je tijdens het telefonisch spreekuur een afspraak maakt, dan belt een van onze medewerkers naar jou op de afgesproken tijd. Dan is er voldoende tijd om met je te praten en samen met jou de zaken te regelen die nodig zijn. Het kan ook zijn dat je van ons een uitnodiging krijgt voor een telefonische afspraak.

Wij vinden bereikbaarheid heel erg belangrijk. Je kunt daarom gerust appen buiten kantooruren. Wij lezen je app dan de volgende ochtend. Je kunt binnen twee werkdagen een antwoord van ons verwachten.